Over mezelf

Ik zal nooit het moment vergeten wanneer een dierbare vriend mij jaren geleden vroeg: "Wat wil jij achterlaten op deze wereld, als je in je grafkist ligt?". De vraag heeft mij nooit meer losgelaten en ik ben opnieuw beginnen dromen... Want, door de tegenstand op mijn levenspad had ik die dromen al lang opgegeven. Dankzij de invloed van enkele belangrijke mensen is de koers van mijn leven definitief gewijzigd en heb ik risico's genomen. Durven nemen.

Delta coaching is ontstaan vanuit een diep hartsverlangen om mensen te begeleiden naar hun "inner greatness". Ik geloof dat iedere persoon in staat is tot verbluffende prestaties. Om een groot resultaat te bereiken ben je steeds afhankelijk van anderen en ik wil voor jou graag één van die "anderen" zijn. 

Ik ben gedreven om het verscholen potentieel in het licht te werpen zodat je dichter tot jouw doel komt. Ik heb een passie voor verandering en leiderschap. Met de juiste handvaten wil ik jou helpen om als persoon vrijheid te ervaren en uit je comfortzone te stappen. 

Life's too short not to take risks!

In de Sociale School te Heverlee heb ik mijn basisopleiding maatschappelijk werk (HRM) behaald. Na tien jaar werkervaring bij de overheid merkte ik meer en meer dat dit niet de job van mijn leven was. Mijn passie lag elders. 

Na zelf loopbaanbegeleiding te hebben gevolgd was het meer dan duidelijk dat coaching in mijn bloed zit. Voor ik dit zo uitgesproken hoorde was ik persoonlijk al bezig met projecten waarbij ik automatisch in de rol van coach en/of mentor voor jongeren kroop. Mijn coach overtuigde mij om de stap te zetten naar professionele coaching. Dankzij de steun van mijn vrouw heb ik deze sprong durven wagen en nu heb ik mijn plek gevonden... Dit is het voor mij: mijn passie, mijn doel, mijn kracht. 

Ondertussen heb ik reeds verschillende coachopleidingen achter de rug (opleiding loopbaancoach bij NextStep coaching, postgraduaat 'Inspirerend coachen' aan de Arteveldehogeschool, systemisch coachen, opstellingswerk, stress & burn-out, e.a.), maak ik deel uit van een maandelijkse intervisiegroep met andere professionals én blijf ik mij voortdurend verdiepen in deze boeiende materie. In dit vak is levenslang leren een evidentie.

Ik heb ongeveer 1500 coachingsuren ervaring op mijn teller staan.