Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van sociale of communicatieve vaardigheden?


Wil je je studiekeuze afstemmen op jouw talenten en passies?


Je wilt iets maken van je leven, maar je weet niet waar te beginnen?


Je hebt iemand nodig die je ondersteunt om de weg terug te vinden?


Hoe geraak je van je game- of schermverslaving af?

Jongerencoaching

Veel jongeren staan voor moeilijke keuzes of zitten in de knoop met zichzelf. Twijfels over wie je bent, hoe je in elkaar zit en wat je graag wilt doen komen vaker in onze maatschappij voor dan je zou denken. Als jongerencoach zorg ik ervoor dat je jezelf beter begrijpt om terug stappen voorwaarts te zetten. Je krijgt helderheid op datgene wat je écht wilt. Jongerencoaching is niet per sé gerelateerd aan problemen. Evengoed kan je het verlangen hebben om beter te worden in een bepaalde vaardigheid of jezelf uitdagen om een droom te realiseren. Ook dan komt coaching van pas!  


Om in aanmerking te komen voor jongerencoaching ben je (bij voorkeur) 18 jaar oud. Je bent gemotiveerd om aan jezelf te werken en je beseft dat de verantwoordelijkheid voor verandering in jouw handen ligt.

The future lies before you and I've got your back!

Hoe ga ik te werk?

1. Je komt (al dan niet samen met je ouders) op een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. We leren elkaar kennen, kijken of we een klik hebben en of ik de geschikte coach voor jou ben. 

2. We stellen een coachingstraject op. De lengte, intensiviteit en inhoud van de coaching hangt af van jouw noden, vragen en de dringendheid. Coaching is maatwerk. 

3. Je krijgt in functie van het coachingstraject een gratis nazorg moment. We kijken hoe het met je gaat. Alles ok? Great! Nog coaching nodig? No problem!

Praktisch?

De kosten zijn afhankelijk van het traject dat we opstellen. Een sessie duurt gewoonlijk anderhalf tot 2uur en voor een standaard coachingstraject mag je rekenen op 3 sessies. Bij eventuele verplaatsing worden de reiskosten in rekening gebracht. 


Neem contact met mij op

"Ik heb veel bijgeleerd en nieuwe inzichten gekregen. Ik ben al veel beter in staat om te herkennen waar mijn problemen vandaan komen. De coaching heeft hierin een grote rol gespeeld en heeft me echt geholpen. Ik voelde mij na de eerste sessie al geholpen. Boven verwachting!"

Eline M. (17)

"Ik ben zelf tot nieuwe inzichten gekomen onder begeleiding van de juiste vragen en mij tot denken zetten. Ik had ook het gevoel begrepen te zijn, vertrouwelijk om te gaan met mijn schaamte en zwakke eigenschappen. Prioriteiten voor ogen stellen is zeer belangrijk en daar kom je al ver mee. Zeer goed." 

Esther H. (21)

"Zeer krachtig en motiverend. Je krijgt een beeld/visie over je leven te zien van een heel ander perspectief waarvan je zelf nooit wist dat die bestond. Het is soms ook wel heel confronterend, maar zeker een aanrader!" 
Chris T. (22)
"Aangenaam, uitdagend, goede manier van werken! De duidelijke schema's stimuleren het leerproces. Ik ben heel blij met het resultaat, boven verwachting!" 

Arnaud V. (24)

"Ik vond het heel leuk. Christian trok mij altijd uit mijn comfortzone. We zijn er samen uit gekomen wat bij me past op vlak van carrière. Mijn leven gaat er zeker niet meer hetzelfde uitzien! Ik heb er veel zin in om te starten met mijn opleiding!" 

Talitha C. (21)

"Het helpt enorm om eens met iemand anders te kijken naar je situatie en hier grondig bij stil te staan. Een heel goede ervaring die helpt eerst en vooral je eigen persoonlijkheid en interesses in kaart te brengen. Aanrader voor iedereen, hoe 'klein' of 'onbelangrijk' je vraag ook lijkt. Ik heb voor mezelf bepaalde zaken beter onder woorden kunnen brengen zodat ik hier beter mee aan de slag kan gaan. Zeer goed." 

Levi D. (23)

"Ik vond de begeleiding zeer interessant! Goede flow met de coach. Ik heb zeer veel geleerd in een korte periode. Ik raad Christian zeker aan: boven verwachting!" 

Mattis A. (18)

"De jongerencoaching heeft me geholpen om een duidelijker beeld, een beter perspectief te krijgen van de situatie. Het deed goed om eindelijk alles eens uit te spreken en er met iemand die er objectief naar kan kijken te praten. Na het gesprek voelde het alsof er een grote last van mijn schouders was gevallen. De visualisaties hebben me ook erg hard geholpen om een duidelijk beeld te krijgen. Je hebt de vragen gesteld die ik mezelf niet echt durfde te stellen, maar die wel nodig waren om verder te geraken. Je bent opzoek gegaan naar hetgeen wat dieper zat, iets wat me op een of andere manier tegenhield en wat ik misschien zelf niet helemaal door had. Zeer goed!" 

Kristy VdC. (21)

"Persoonlijk vond ik het heel aangenaam. Ik heb mijn hart eens kunnen luchten en was blij toen er verwoord werd waar ik mee zat, waar ik zelf geen woorden voor had om het uit te leggen. Fijn dat alles zo rustig kon besproken worden." 

Elias H. (20)

"Vooraf was ik wat sceptisch tegenover deze jongerencoaching, maar vanaf de eerste sessie had ik direct al door dat Christian mij goed ging kunnen helpen. Iedere sessie dat ik bij hem kwam, leerde ik mezelf beter kennen, leerde ik mijn gevoelens en verlangens beter onder controle te houden. Ook heb ik direct, na de eerste sessie, in mijn dagelijks leven directe veranderingen gezien. Ik ben dan ook zeer sterk uit deze ervaring gekomen. Ik zou deze coaching zeker aan iedereen kunnen aanraden. Christian is echt dé TOP! Boven verwachting.

Robin D.R. (21) "De jongerencoaching heeft me geholpen om met stress te leren omgaan, om mezelf terug te vinden en me beter in mijn vel te voelen. Ik ken mezelf nu beter. De aanpak vond ik heel aangenaam en ik kreeg de ruimte en tijd om mezelf te zoeken." 

 Laïs C. (15)
"Het is heerlijk om mijn dochter terug te hebben. Ze is weer open en kan beter haar negatieve emoties uiten. Ze heeft minder vluchtgedrag en pakt dingen terug aan. Laïs heeft meer zelfvertrouwen gekregen en kan toegeven als ze te weinig gewerkt heeft voor haar school. Ze stuurt bij waar nodig en staat veel positiever in het leven. Laïs had initieel geen zin om coaching te starten, maar na een kort kennismakingsgesprek waren we overtuigd dat ze op de juiste plek was. De tussentijdse opvolging en feedback sprak me enorm aan."

Mama Laïs

"Verrijkend op vlak van zelfkennis en zelfreflectie. Leerrijk om te ontdekken hoever je staat in je levensproces en hoe je dit verder kan sturen in de juiste richting. Christian is een enthousiaste en gepassioneerde coach die openheid creëert door gerichte vragen te stellen." 

Anton L. (22)

“Ik wist eerst niet wat te verwachten maar vond het zeer interessant. Ik heb mezelf beter leren kennen a.d.h.v. verschillende oefeningen. Door mezelf te beschrijven heb ik al veel kunnen inzien en zie ik waaraan ik kan verder werken. Het is verrassend dat zovele dingen aan elkaar gelinkt zijn. Nu kan ik vooruit met materiaal om over na te denken. Dit zal mij verder op weg helpen. Dit gaat zeker nog veel jongeren helpen.” 

Levi G. (19)

"Ik vond de jongerencoaching heel leerrijk. Ik dacht dat ik mezelf eindelijk kende, maar dankzij dit gesprek heb ik nog een kant ontdekt die tot dan niemand van mij kende. Hier heb ik veel aan gehad, want ik liep tegen sommige problemen aan, waarvan ik niet wist waarvan ze vandaan kwamen en nu kan ik die proberen te voorkomen. Ik ben verbaasd over het resultaat dat we in zo'n korte tijd bereikt hebben. Boven verwachting!" 

Evelien C. (20)

"Ik vond de coaching heel erg motiverend en zeer innemend. Het was ver boven mijn eigen verwachting!" 

Jason G. (19)

"Ik vond het heel waardevol en ik heb er veel uit gehaald. Vooral door vragen te stellen en naar dingen te kijken op manieren die ik niet aan gedacht zou hebben, leerde ik mezelf beter kennen. De coach kwam ook vertrouwd over en hierdoor wou ik ook dingen delen die ik normaal niet deel met iemand. Zeer goed." 

Titus L. (18)