Je hebt iemand nodig die je ondersteunt om de weg (naar jezelf) terug te vinden.


Je hebt nood aan een gezonde portie uitdaging.


Je wilt meer zelfinzicht verkrijgen.


Je wilt graag een klankbord om ideeën af te toetsen.


Je bent op zoek naar zingeving in jouw leven. 

Personal coaching


Mensen hebben van nature uit de neiging om advies en raad te geven. Helaas heeft dat niet altijd het gewenste effect. De oplossing komt immers niet uit jezelf en heeft daardoor geen duurzaam karakter. Als personal coach kan ik jou terug op weg helpen. Jij bent de expert van jouw vraagstuk en ik de expert van jouw proces. Door middel van zeer gerichte vragen, kom je snel tot nieuwe inzichten. Wanneer we met elkaar in dialoog te gaan, geven we samen betekenis aan jouw werkelijkheid.


Every block of stone has a statue inside it and it is the task of the sculptor to discover it. 

De kunstenaar Michelangelo gebruikte deze prachtige metafoor. Met andere woorden: het uiteindelijke kunstwerk zit al in een blok steen, je hoeft het er alleen maar uit te bevrijden. Personal coaching wordt daarbij een soort van beeldhouwen om wie je kàn zijn te bevrijden uit wie je dénkt te zijn. Elke stap die je nadien zet is een overwinning. Eens je de smaak hiervan te pakken hebt, ga je weer met plezier terug in het leven staan. Ontdek jezelf, neem de leiding over je keuzes, vind weer vreugde in het leven! 

Met personal coaching krijg je doeltreffende begeleiding, gericht op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en het bereiken van jouw persoonlijke doelstellingen.

Wat mag ik verwachten?

  1. Kosteloos en vrijblijvend telefonisch intakegesprek
  2. Een sessie duurt 1 uur of langer
  3. Na elke sessie beslis je zelf of er nog een bijkomende sessie volgt.

Praktisch?

De gesprekken kunnen plaatsvinden in mijn praktijk, maar het kan evengoed in een gezellig cafeetje bij jou in de buurt of we maken er gewoon een (bos)wandeling van. Waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Bij verplaatsing worden reiskosten in rekening gebracht.


Neem contact met mij op

"I have been doing career coaching with Christian for a number of years now. He is my go-to-expert whenever I am facing any kind of complex and complicated professional issue and challenge; whether with myself or others. His coaching has not only helped me to look at things from a renewed perspective, but has also helped me to redefine my purpose as a business leader. Christian is able to ask all the right questions that hit the spot, and he invites you for an interactive conversation. He will not tell you the answers, nor will he impose anything on you. Instead, his expertly researched and crafted coaching methods are designed for you to come to a solution through an in-depth strategic approach and clear thinking processes. It would be a lie to say that Christian has not only helped me overcome professional, but also major personal issues; as those are often linked to the professional side of things. Christian knows what he coaches, he’s passionate and dedicated to see you reach a solution and victory over any challenge you may face. When you step into his coaching kingdom, you can immediately feel the expertise he is able to show through his research and study. Thanks to Christian, I am able to fully step into my role as an international business leader, engage in the most productive and efficient relationships with my colleagues and how to maximize my strengths and weaknesses in the professional world. He’s helped me to develop, grow and become someone with confidence and clarity and would recommend Christian to anyone who’s facing a professional issue or challenge and doesn’t seem to find the solution."

Gauthier D. - Director of Business Development and Recruitment Adilstone Group

"Coaching a coach. Geen eenvoudige opdracht voor Christian want we kennen beide “de truken” en achterliggende methodieken. Maar wat Christian heeft kunnen waarmaken was indrukwekkend. Ik had een agenda voor ogen waar ik wou aan werken. We zijn nog veel dieper kunnen gaan. Ik kreeg inzichten die ik in mijn professioneel als persoonlijk leven kan blijven gebruiken. En we hebben al een opvolgingssesie ingepland 😊. Ik zie deze coaching als een terugkerend traject die me steeds een stap verder brengt."

Katrijn E. - Zaakvoerder I Support Creatives

"Op een gegeven moment zat ik compleet in de knoop met mezelf, ik zat in een opleiding die ik plots niet meer durfde afronden. Ik stond blok. Toen kreeg ik de contactgegevens van Christian om eens met hem te babbelen. Vanaf de eerste sessie kwamen antwoorden naar boven die ik zelf nog niet gezien had. Ook nu haal ik nog steeds heel veel nieuwe werkpunten of uitdagingen uit de sessies. Echt een top adres!"

Stefanie L (25)

"Ik heb vijf sterren gegeven en geen enkele daarvan is gestolen. Al vanaf de eerste sessie had ik het gevoel: dit heb ik nodig. Dat gevoel is alleen maar bevestigd en sterker geworden daarna. Ik zou niet weten waar ik zowel professioneel als persoonlijk zou gestaan hebben zonder Delta Coaching, maar ik weet wel dat ik veel minder ver of misschien wel helemaal nergens zou gestaan hebben. Van in het begin voelde ik me ook goed bij de manier waarop Christian de sessies aanpakte. Ik ben heel erg blij dat ik de stap gezet heb om Delta Coaching te contacteren. Het enige waar ik spijt van heb is, dat ik het niet veel eerder deed. Als je twijfelt: doen."

Wim D (43)

"Ik vond het vooral een leerrijk proces. Ik heb heel wat inzichten gekregen. Na de eerste sessie van 2u had ik meteen energie om met die inzichten aan de slag te gaan. Ik had op die eerste 2u al meer over mezelf geleerd dan tijdens alle sessies die ik bij psychologen had samen. Boven verwachting." 

Steffi B (27)

"Héél leerrijk. Ik kwam telkens buiten met vernieuwde energie en inzichten. Ik voelde me gehoord en veilig om alles te delen. De coaching sessies gaven een grote meerwaarde aan mijn persoonlijke groei & toekomstmogelijkheden. Ik had een bepaalde verwachting dat ik zou weten wat ik ging doen op professioneel gebied, maar kwam ook veel meer te weten over mezelf. Boven verwachting!" 

Rebecca DC (23)

"Enorm verrijkend , zeer zeker de moeite en het geld waard. Ik heb mezelf veel beter leren kennen. Ik had al hoge verwachtingen, maar die zijn ook ingelost."

Maarten D.S. (26)

"Heel leerrijk, goede gesprekken gehad. Het doel was om mezelf beter te leren kennen en mijn capaciteiten in leiderschap te vergroten door onder ander blinde vlekken en gedragingen aan het licht te brengen. Ik kan zeggen dat ik na de 4 sessies concrete stappen kan zetten om sommige denkpatronen en gedragingen af te leren. En ik heb ontdekt dat ik best goede redenen heb om een goed zelfbeeld te hebben. Zeer goed." 

Lucas S. (26)

"Zeer zinvol, blik verruimend en verrijkend. Ik had echt nood aan hulp en was niet gelukkig in mijn job. Ik ben dit ‘avontuur’ aangegaan met de gedachte: “we zien wel waar het mij brengt. Ik heb hulp nodig en heb niets te verliezen.” Al na de eerste sessie had ik een “wauw” gevoel! Ik heb ontzettend veel nieuwe inzichten verworven. Het heeft me echt verrijkt en me richting gegeven in waar ik naar toe kan werken en hoe ik dat kan doen. Ik had niet verwacht dat er zoveel aspecten bij komen kijken en dat ik nu zo goede tools in handen zou hebben om om te gaan met mijn struikelblokken en om vooruit te geraken in mijn leven én mijn job. Uitmuntend!"

Nikita S. (23)

"Het was voor mij een zeer aangename en verrassende ontmoeting. Ik ben nooit eerder naar een coach gegaan omdat ik me niet goed kon voorstellen hoe een vreemde, met enkel mijn subjectieve input als informatiebron, een goed beeld zou kunnen krijgen van de werkelijke situatie. Ik dacht dat er meerdere kennismakingssessies nodig zouden zijn en dat leek me niet rendabel genoeg om mijn kostbare tijd en geld aan te besteden. In de praktijk bleek dit echter helemaal niet het geval te zijn. Er was een wederzijdse kennismaking van 20 minuten en vervolgens werd er meteen overgegaan tot actie. De bedoeling is dan ook dat je jezélf beter leert kennen en niet noodzakelijk dat je coach jou beter leert kennen om vervolgens alle antwoorden te geven. Ik was zelf degene die antwoord gaf en tot een realistische, concrete doelstelling kwam. Dit was alleen mogelijk doordat er een goede balans was tussen ruimte en begeleiding. Daarnaast had ik ook het gevoel dat Christian oprecht belangstelling had en aandachtig luisterde zodat hij met me mee kon denken. Het feit dat er iemand een stukje met je mee wil wandelen in een wir war van gedachten is heel bemoedigend. Het gesprek motiveerde mij om achteraf verder na te denken en ik heb mezelf voorgenomen om in de toekomst tijd te nemen om naar een coach te gaan. Boven verwachting!" 

Andrea K. (27)

"Ik heb Delta coaching gevonden via mijn huisdokter. Heel aangenaam om deze begeleiding mee te maken. Het was iets anders dan ik had verwacht, maar ik ben zeer tevreden! Wat me het meeste aansprak was de professionele aanpak." 

Ine C. (33)

"Zeer verhelderend, het heeft me meer inzicht gebracht in mijn identiteit. Hoe en waarom ik sommige dingen doe of hoe ik me gedraag of waarom ik sommige dingen niet durf. Ik ben uit mijn comfort zone gehaald die als ik erop terug kijk eigenlijk geen comfortzone is maar meer leven in een kramp. Ik word positief gepushed om werk te maken van mijn talenten + het positieve dat in mij zit de bovenhand te laten nemen!" 

Benjamin D. (32)