Privacyverklaring

Dit is de website van Delta Coaching, eenmanszaak. 

Postadres: Lindestraat 32, 9090 Melle. 

Ondernemingsnummer of BTW-nummer: BE 0655.858.768

Uw persoonsgegevens zijn mijn verantwoordelijkheid. 

Delta Coaching hecht veel belang aan uw privacy en is daarom graag transparant over welke gegevens ik over u verzamel. Deze privacyverklaring is bedoeld om u inzicht te geven in de gegevens die ik verzamel, waarom ik de gegevens verzamel en wat ik ermee doe. Uw privacy is belangrijk en ik hoop dat u de tijd wilt nemen om dit beleid zorgvuldig door te nemen.  

Welke gegevens verzamel ik van u en waarom?

  • Statistieken

Wanneer u naar onze website surft, bewaar ik bepaalde gegevens van u in statistieken (Google Analytics). Die gegevens bestaan onder meer uit het browsertype, locatiegegevens (IP-adres), het besturingsprogramma dat u gebruikt en de domeinnaam van de website die u naar onze website gestuurd heeft. Ik  gebruik deze statistieken om het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren en op basis daarvan mijn website te optimaliseren voor onze gebruikers. De statistieken zijn volledig anoniem, dus u heeft niets te vrezen. 

  • Contactinformatie

Als u op onze website het contactformulier invult, houd ik de gegevens die u invult bij. Ik sla uw voornaam, achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, boodschap en het tijdstip van verzenden veilig op. Dit is nodig om op de correcte manier met u te kunnen communiceren. 

Via het invullen van formulieren worden uw persoonsgegevens enkel in het kader van mijn klantenbeheer verwerkt. Als u klant bij ons bent, sla ik ook uw contact- en facturatiegegevens op. Die gegevens zijn nodig om de samenwerking vlot te laten verlopen. 

Met wie deel ik uw data?

Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden, tenzij om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Enkel Delta Coaching gebruikt uw gegevens. Ik deel uw persoonlijke gegevens niet met bedrijven, organisaties en individuen, behalve in één van de volgende omstandigheden: 

  • met uw toestemming: deel ik uw persoonlijke gegevens met derden wanneer u mij toestemming heeft gegeven dit te doen. Wanneer u mij vraagt naar producten of diensten van mijn partners of andere vertrouwde bedrijven, deel ik uw gegevens zodat zij u kunnen contacteren. 

Hoe beveilig ik uw gegevens?

Het opslaan van de gegevens gebeurt in een goed beveiligde en afgeschermde onlinedatabase. Omdat ik alle gegevens verzamel en verwerk binnen België, worden ze beschermd volgens de Europese privacy normen. Verder worden gebruikers beschermd tegen ongeautoriseerde toegang door middel van: 

  • mijn website te coderen met SSL.

Wat is de bewaartermijn van uw gegevens?

Delta Coaching bewaart uw persoonsgegevens tot 3 jaar na het verzenden van een contactformulier. 

Welke rechten heeft u?

Als gebruiker heeft u ook een aantal rechten die betrekking hebben op uw persoonsgegevens. Als u één van die rechten wil inroepen, dan kan u zich best rechtstreeks tot Delta Coaching richten door een e-mail te sturen naar [email protected]. Ik doe mijn best om alle aanvragen binnen 30 werkdagen te verwerken. 

  • Recht op inzage en rechtzetting

U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die ik van u verzamel in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen.

  • Recht om te worden vergeten

Een bezoeker heeft altijd het recht om zijn gegevens te laten verwijderen uit mijn database.

  • Recht om klacht in te dienen

Indien u van mening bent dat ik uw gegevens onrechtmatig heb verwerkt, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

  • Recht om toestemming in te trekken

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens. 

  • Recht op beperking van de verwerking

U beschikt over het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten.

Wijzigingen

Mijn privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. De privacyverklaring van Delta Coaching werd het laatst gewijzigd op 18/05/2018. 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden met data die door deze website naar uw browser gestuurd worden en weggeschreven worden op uw harde schijf. Deze data worden gebruikt om de terugkerende bezoeker te identificeren en zo de website er beter op af te stemmen. De bezoeker zal op deze manier sneller kunnen inloggen en eventueel aangepaste inhoud te zien krijgen. Zo hoeft u niet bij ieder bezoek aan deze website uw persoonlijke gegevens opnieuw in te vullen. 

Als u deze cookies wenst te verwijderen, dient u de handleiding van uw browser te raadplegen. Binnen uw browser beschikt u eveneens over de mogelijkheid uw instellingen omtrent deze cookies te configureren. Zo kan u de browser configureren dat deze het gebruik van cookies verhindert, dat deze u steeds waarschuwt wanneer er een cookie wordt aangemaakt of dat de cookies nadien van uw harde schijf verwijderd worden. 

Hoe neem je contact met mij op in verband met de privacyverklaring?

Indien u wenst te reageren op deze privacyverklaring, kan je contact met mij opnemen:

Sitemap Privacyverklaring | Annulatievoorwaarden © 2016 - 2019 Delta Coaching. Alle rechten voorbehouden.






Fotografie: Manuel Mendoza / Online Branding & Storytelling: Evelien Standaert  

 .