Getuigenissen
Laat je overtuigen door wat enkele voorlopers vertellen...
 
Ik ben even op zoek geweest naar een goeie coach alvorens ik bij Christian terecht kwam. Ik heb het gevoel nu echt iemand gevonden te hebben die mij privé en professioneel kan bij staan om te groeien. Christian zijn kennis en toolbox zijn enorm. De sessies zijn steeds heel hands on en concreet. Ik kom telkens buiten met nieuwe inzichten en klaarheid. Daarnaast is Christian gewoon een heel fijn mens die meteen een veilige setting creëert. Bedankt voor alles die je mij al bij bracht, Christian. Ik kijk uit naar onze volgende sessies.

Liselot Pyck - Zaakvoerder Bordes Merelbeke 

https://www.bordes.be/kantoren/merelbeke

"I have been doing career coaching with Christian for a number of years now. He is my go-to-expert whenever I am facing any kind of complex and complicated professional issue and challenge; whether with myself or others. His coaching has not only helped me to look at things from a renewed perspective, but has also helped me to redefine my purpose as a business leader. Christian is able to ask all the right questions that hit the spot, and he invites you for an interactive conversation. He will not tell you the answers, nor will he impose anything on you. Instead, his expertly researched and crafted coaching methods are designed for you to come to a solution through an in-depth strategic approach and clear thinking processes. It would be a lie to say that Christian has not only helped me overcome professional, but also major personal issues; as those are often linked to the professional side of things. Christian knows what he coaches, he’s passionate and dedicated to see you reach a solution and victory over any challenge you may face. When you step into his coaching kingdom, you can immediately feel the expertise he is able to show through his research and study. Thanks to Christian, I am able to fully step into my role as an international business leader, engage in the most productive and efficient relationships with my colleagues and how to maximize my strengths and weaknesses in the professional world. He’s helped me to develop, grow and become someone with confidence and clarity and would recommend Christian to anyone who’s facing a professional issue or challenge and doesn’t seem to find the solution."

Gauthier D'Haenens - Cornerstone Group - Country Director & Timelapse SEA - Managing Director

https://timelapsesea.com/

"Het was voor mij een zeer aangename en verrassende ontmoeting. Ik ben nooit eerder naar een coach gegaan omdat ik me niet goed kon voorstellen hoe een vreemde, met enkel mijn subjectieve input als informatiebron, een goed beeld zou kunnen krijgen van de werkelijke situatie. Ik dacht dat er meerdere kennismakingssessies nodig zouden zijn en dat leek me niet rendabel genoeg om mijn kostbare tijd en geld aan te besteden. In de praktijk bleek dit echter helemaal niet het geval te zijn. Er was een wederzijdse kennismaking van 20 minuten en vervolgens werd er meteen overgegaan tot actie. De bedoeling is dan ook dat je jezélf beter leert kennen en niet noodzakelijk dat je coach jou beter leert kennen om vervolgens alle antwoorden te geven. Ik was zelf degene die antwoord gaf en tot een realistische, concrete doelstelling kwam. Dit was alleen mogelijk doordat er een goede balans was tussen ruimte en begeleiding. Daarnaast had ik ook het gevoel dat Christian oprecht belangstelling had en aandachtig luisterde zodat hij met me mee kon denken. Het feit dat er iemand een stukje met je mee wil wandelen in een wir war van gedachten is heel bemoedigend. Het gesprek motiveerde mij om achteraf verder na te denken en ik heb mezelf voorgenomen om in de toekomst tijd te nemen om naar een coach te gaan. Boven verwachting!"

Dr. Andrea Koning - huisarts 

"Coaching a coach. Geen eenvoudige opdracht voor Christian want we kennen beide “de truken” en achterliggende methodieken. Maar wat Christian heeft kunnen waarmaken was indrukwekkend. Ik had een agenda voor ogen waar ik wou aan werken. We zijn nog veel dieper kunnen gaan. Ik kreeg inzichten die ik in mijn professioneel als persoonlijk leven kan blijven gebruiken. En we hebben al een opvolgingssesie ingepland. Ik zie deze coaching als een terugkerend traject die me steeds een stap verder brengt."

Katrijn Everaerd - Zaakvoerder I Support Creatives

https://www.isupportcreatives.com

"Ik heb vijf sterren gegeven en geen enkele daarvan is gestolen. Al vanaf de eerste sessie had ik het gevoel: dit heb ik nodig. Dat gevoel is alleen maar bevestigd en sterker geworden daarna. Ik zou niet weten waar ik zowel professioneel als persoonlijk zou gestaan hebben zonder Delta Coaching, maar ik weet wel dat ik veel minder ver of misschien wel helemaal nergens zou gestaan hebben. Van in het begin voelde ik me ook goed bij de manier waarop Christian de sessies aanpakte. Ik ben heel erg blij dat ik de stap gezet heb om Delta Coaching te contacteren. Het enige waar ik spijt van heb is, dat ik het niet veel eerder deed. Als je twijfelt: doen."

Wim Dhaese

"Héél leerrijk. Ik kwam telkens buiten met vernieuwde energie en inzichten. Ik voelde me gehoord en veilig om alles te delen. De coaching sessies gaven een grote meerwaarde aan mijn persoonlijke groei & toekomstmogelijkheden. Ik had een bepaalde verwachting dat ik zou weten wat ik ging doen op professioneel gebied, maar kwam ook veel meer te weten over mezelf. Boven verwachting!"

Rebecca De Caevel - Fotografe 
https://www.rebeccadecavel.com/

"De coaching-gesprekken vond ik heel aangenaam. Ik zocht hulp in de zoektocht naar een job die past bij mijn talenten waardoor het me meer voldoening geeft en mijn vaardigheden aangescherpt worden. Om steeds meer te gaan ontdekken over mijzelf en inzicht te krijgen wat nu mijn drijfveer is kreeg ik hulpmiddelen zoals de Talenten matrix, tijdens deze gesprekken kwamen mijn passies, dromen en verlangens al snel naar boven drijven. Daarop volgde de stap om nu concreet opzoek te gaan naar de ‘Big Why’, en ja hoor, plots kwamen we op het ‘aha’ momentje. Op dat moment kwam er heel veel duidelijk, het concrete stappenplan volgde als wijze van spreken bijna vanzelf. Als ik het kort zou moeten zeggen wat het coaching-traject met mij gedaan heeft dan zou ik het zo formuleren: ik heb een schop onder mijn gat gekregen om mijn dromen na te jagen en te stoppen met excuses te zoeken om het niet te doen. Vanaf nu af aan zal iedere dag een dag zijn die me dichter bij mijn droom brengt. Boven verwachting!"

Samuel Schalck

"Ik vond de coaching leerrijk en nuttig door de persoonlijke aanpak van Christian. Hij zorgt ervoor dat je je op jouw gemak voelt, wat toch belangrijk is binnen zo'n sessies. Tussen de sessies door was ik serieus actief bezig met wat ik eruit had gehaald, waardoor ik het in de praktijk kan gebruiken. Dankzij het plan dat we samen opstelden, heb ik een beter zicht op de stappen die ik moet zetten om tot mijn doel te komen. Een toppertje!"

Inge De Smedt - HR specialist

"Zeer zinvol, blik verruimend en verrijkend. Ik had echt nood aan hulp en was niet gelukkig in mijn job. Ik ben dit ‘avontuur’ aangegaan met de gedachte: “we zien wel waar het mij brengt. Ik heb hulp nodig en heb niets te verliezen.” Al na de eerste sessie had ik een “wauw” gevoel! Ik heb ontzettend veel nieuwe inzichten verworven. Het heeft me echt verrijkt en me richting gegeven in waar ik naar toe kan werken en hoe ik dat kan doen. Ik had niet verwacht dat er zoveel aspecten bij komen kijken en dat ik nu zo goede tools in handen zou hebben om om te gaan met mijn struikelblokken en om vooruit te geraken in mijn leven én mijn job. Uitmuntend!"

Nikita Standaert  - ILVO & Hondentraining

"Zeer aangenaam, interactief en op maat. De inzichten komen duidelijk vanuit mezelf maar worden gestimuleerd door interessante vragen en oefeningen van de coach. Uiteindelijk bleek ik al veel te weten over mezelf maar ik heb nu duidelijk de bevestiging gekregen en kan nu focussen op mijn energielevels en kernkwaliteiten."

Saidja Steenhuyzen - Onderzoeker FARO 

"Toegegeven had ik initieel niet echt een idee over hoe de loopbaanbegeleiding zou verlopen. Christian slaagde er echter in om mij direct op mijn gemak te stellen. Samen met hem ontdekte ik bepaalde kwaliteiten die ik nooit eerder naar waarde schatte. Toch niet op die manier dat ze me zouden helpen om een nieuwe wending aan mijn professionele zelve te geven. Uit ervaring weet ik dat het niet makkelijk is om mij af te remmen. Laat staan om mij zover te krijgen bepaalde inzichten in vraag te stellen die ik als vanzelfsprekend beschouw. Christian heeft deze begeleiding op zo'n wijze aangepakt dat ik echt kan zeggen iets gevonden te hebben. Hij luisterde, stelde gerichte vragen en confronteerde mij waar nodig. Dit allemaal in een huiselijke setting waar voldoende ruimte is om af en toe eens met een lach over de eigen tekortkomingen te spreken. Ik voelde me comfortabel en geapprecieerd en vertrok elke keer met een goed gevoel. De stappen die ik in de toekomst zet, zijn dankzij de verzameling post-its, bemoedigende woorden en inzichtelijke vragen van Christian tot stand gekomen. Ik heb de loopbaanbegeleiding afgesloten met een enorm goed gevoel over de toekomst. Uitmuntend!"

Stefanie Bauts - Business developer

"Christian zorgt voor een aangename en gemoedelijke begeleiding. Hij speelt heel interactief in op de elementen die hij aanvoelt als belangrijk voor je persoonlijke ontwikkeling. Zijn inzichten waren zo goed als altijd nagel op de kop en hielpen me op korte tijd heel erg vooruit."

Karel Verbrugge - Project coördinator VUB

"De coaching heeft me geholpen om een duidelijker beeld, een beter perspectief te krijgen van de situatie. Het deed goed om eindelijk alles eens uit te spreken en er met iemand die er objectief naar kan kijken te praten. Na het gesprek voelde het alsof er een grote last van mijn schouders was gevallen. De visualisaties hebben me ook erg hard geholpen om een duidelijk beeld te krijgen. Je hebt de vragen gesteld die ik mezelf niet echt durfde te stellen, maar die wel nodig waren om verder te geraken. Je bent opzoek gegaan naar hetgeen wat dieper zat, iets wat me op een of andere manier tegenhield en wat ik misschien zelf niet helemaal door had. Zeer goed!"

Kristy Van de Cruys